Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

7 Σεπ 2015

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στη Ριτσώνα που έκαψε περισσότερα από 300 στρέμματα δασικής έκτασης.

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στη Ριτσώνα, στη θέση “Σπηλιά Γκράβα” και έκαψε περισσότερα από 300 στρέμματα δασικής έκτασης. 
Με εντολή του Δημάρχου Χαλκιδέων Χ. Παγώνη μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και συνέδραμαν το έργο της Πυροσβεστικής, δύο υδροφόρες του Δήμου Χαλκιδέων, φορτωτές και μηχανήματα διάνοιξης δρόμων, με εκπαιδευμένο συνεργείο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Στην περιοχή παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αυλίδας Δ. Παπαποστόλου και ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ι. Κοράης. Νωρίς σήμερα το πρωί στην κατάσβεση συμμετείχαν ένα ελικόπτερο και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Διοικητή και τους υπηρετούντες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας για την άμεση επέμβαση και τις προσπάθειές τους να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά , σε ένα ιδιαιτέρως δύσβατο κομμάτι της Ριτσώνας. Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση εύφλεκτων υλικών, ιδιαίτερα τις ημέρες που πνέουν δυνατοί άνεμοι, όπως η σημερινή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου