Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

1 Αυγ 2016

Ήταν ένα δυνατό Εξάρι, στον Νταλκά...

Είναι η πρώτη φορά, που ολοκληρώνεται η σεζόν στα πρωινά μας Νταλκαδιάσματα και ειλικρινά αναζητώ τα λόγια που θέλω να μοιραστώ μαζί σας από καρδιάς, για όσα και φέτος ζήσαμε.

Έξι ολόκληρα χρόνια μαζί, καθημερινά στον λατρεμένο μου, Νταλκά, πώς να μην σας θεωρώ όλους οικογένεια, πώς να μην σας αποκαλώ Νταλκαδόπαιδά μου. Μαζί στις καψούρες μας, μαζί στις χαρές μας, μαζί στις λύπες μας, μαζί στις γκρίνιες και τα γέλια μας.

Πλέον, με ξέρετε και σας ξέρω. Τον καθένα από σας, με το μικρό του όνομα, που επιλέγει το πρωί να «χτυπήσει» 88.2 στο ραδιόφωνο και να γίνει ένα με τη συντροφιά μας, ταξιδεύοντας μουσικά, με υπέροχα λαϊκά ακούσματα.


Συγκινηθήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, μοιραστήκαμε προσωπικές μας στιγμές και πάνω απ’ όλα Νταλκαδιάσαμε με καθαρή καρδιά, με τρέλα και ψυχή που χαμογελά και στην πιο μεγάλη μαυρίλα.

Ήταν δυνατό το φετινό εξάρι ετών, που ολοκληρώθηκε, και αυτό που θέλω να στείλω σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχουν Νταλκαδόπαιδα, είναι απέραντη ευγνωμοσύνη για την αγάπη σας και τη θετική σας σκέψη και υπερηφάνεια, που μέσα σ’ όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παραμένετε γνήσια, ατόφια, σαϊτεμένα Νταλκαδόπαιδά μου!

Αλήθεια, αν υπήρχε λίγη από τη δική σας αυθεντικότητα γύρω μας…. Πόσο πιο όμορφα θα φαίνονταν η καθημερινότητα και οι ζωές....

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για όλα αυτά τα υπέροχα που με κάνετε να αισθάνομαι και την οικογένεια του Νταλκά για την εμπιστοσύνη.

Ευγνώμων… Πάντα.
Ναντίν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου