Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

21 Δεκ 2015

Στον υφυπουργό Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου επισκέφτηκαν τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Μπαλάφα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μπαλάφα, είχαν την Τρίτη το πρωί στο Υπουργείο, ο Δήμαρχος Κύμης –Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η στήριξη από πλευράς Υπουργείου θεμάτων, κυρίως οικονομικών, που αφορούν το Δήμο. 
Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, ζητώντας την στήριξη του Υπουργείου για την αποκατάσταση σημαντικών ζημιών που έχουν υποστεί δημοτικά διαμερίσματα του, από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. 
Οι κ.κ Μπουραντάς και Θεοδώρου συζήτησαν με τον κ. Μπαλάφα και το θέμα κατασκευής των δύο ΣΜΑ στους πρώην ΧΑΔΑ, ζητώντας να ισχύσει και για την Εύβοια η νομοθεσία που ισχύει για όλα τα άλλα νησιά. Ανέφεραν στον υφυπουργό ότι η τοπική κοινωνία αντιδρά στην κατασκευή ΣΜΑ σε άλλες περιοχές του Δήμου και πως αυτή και μόνο η λύση θα βοηθούσε για να λυθεί άμεσα ένα από τα σοβαρότερα πρόβλημα που ταλανίζει το δήμο και αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων .
Ο Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τους προβληματισμούς του δημάρχου και του αντιδημάρχου και δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα στα αιτήματα τους. 


Για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου
Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κύμης 
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου