Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

14 Νοε 2015

Διεξαγωγή σεμιναρίου καθηγητών Μαθηματικών

‘Όπως είχε ήδη κοινοποιηθεί στις Σχολικές Μονάδες Δ/θμιας Εκπ/σης του Νομού μας 
(ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ κ ΕΠΑΛ), στην ειδική αίθουσα ( Χημείο - Σεμιναρίων ) του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, υλοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και από ώρα 09:00 έως 15:00 , Ημερίδα για τους Καθηγητές των Μαθηματικών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ του Νομού μας με Εισηγητή τον Σχολικό Σύμβουλο των Μαθηματικών κ Παναγιώτου Ευάγγελο, καθώς και επιλεγμένους καθηγητές Λυκείων.


Οι ενότητες του Σεμιναρίου ήταν οι εξής: 

α) Οδηγίες και επισημάνσεις για την διαχείριση της διδακτέας ύλης, ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο, με βάση τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Ε.Θ. και τις γραπτές προτάσεις που έχουν σταλεί στα σχολεία από τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Παναγιώτου

β) Ευκλείδεια Γεωμετρία Α΄ ΓΕΛ: Σαφής προσδιορισμός του περιεχομένου των διδακτικών ενεργειών κάθε διδακτικής ώρας ανάλογα με το χρόνο που διατίθεται για την κάλυψη κάθε κεφαλαίου.

γ) Επι του ανωτέρω Εισηγήσεις από τους Μαθηματικούς του 2ου ΓΕΛ, 3ου Γελ και ΓΕΛ Ψαχνών.

δ) Συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων – εισηγήσεων του Σεμιναρίου. 

 Το παρακολούθησαν συνολικά πενήντα οχτώ ( 58 ) Εκπαιδευτικοί, καθηγητές Μαθηματικών που υπηρετούν στα ΓΕΛ κ ΕΠΑΛ της Εύβοιας.
Την υλικοτεχνική κάλυψη του Σεμιναρίου, την οργάνωση και την όλη διαχείριση, είχε ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας κ΄ Καπεντζώνης Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου