Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

18 Νοε 2015

Δωρεά 248 τόμων βιβλίων από τo Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ( Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω του Future Library

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας δέχθηκε τη δωρεά 248 τόμων βιβλίων από τo Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ( Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω του Future Library. Η συλλογή της βιβλιοθήκης εμπλουτίσθηκε και ενισχύθηκε σημαντικά σε θεματικούς τομείς όπως παιδική λογοτεχνία, εφαρμοσμένες επιστήμες, εκπαίδευση ειδικής αγωγής, ελληνική & ξένη λογοτεχνία, πολιτική κ.λ.π.

Η δωρεά θα εκτίθεται στο αναγνωστικό κοινό από 23 Νοεμβρίου μέχρι 27 Νοεμβρίου 2015, στο αναγνωστήριο του 1ου ορόφου ως εξής:
Δευτέρα , Πέμπτη και Παρασκευή 09.00 – 15. 00 .
Τρίτη και Τετάρτη 09.00 – 18.00
Οι αναγνώστες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μπορούν να ξεφυλλίσουν, να φυλλομετρήσουν και να εξετάσουν τα βιβλία της δωρεάς Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης τα βιβλία θα διατίθενται προς δανεισμό.
Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) για τη δωρεά των βιβλίων. Με την ενέργειά του αυτή συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης μας.

To Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Αθήνα από το 1988. Το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. μέσω του προγράμματος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Future Library, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη βελτίωση
των βιβλιοθηκών σε ολόκληρη τη χώρα, εμπλουτίζει περιφερειακές βιβλιοθήκες Το 2015 το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. ενίσχυσε δώδεκα δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες με 4.000 τίτλους. Το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. συμμετέχει από το 2012 στο πενταετές πρόγραμμα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library, που υποστηρίζεται από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και αφορά την ενίσχυση εκατόν δεκαεπτά βιβλιοθηκών ανά την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου