Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

7 Νοε 2015

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, στις 16/11

Η ΕΠΚΑ-ΣτΕ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της και το άνοιγμα σε συνεργασίες με άλλους κοινωνικούς φορείς, συνδιοργανώνει με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ εκδήλωση για ενημέρωση των μελών τους σχετικά με τις τελευταίες τροποποιήσεις του Νόμου 3869/2010 περί Ρύθμισης Οφειλών Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών, γνωστός και ως «Νόμος Κατσέλη». 

Σύνθημα όλων είναι «Σώσε το σπίτι σου, ρύθμισε τις οφειλές σου», αφού σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του νόμου μπορούν πλέον να υπαχθούν όλες οι οφειλές των Δανειοληπτών και επαγγελματιών και μικροεμπόρων, τόσο σε Τράπεζες όσο και οφειλές σε Ασφαλιστικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ) καθώς επίσης και προς την Εφορία. Είναι ευκαιρία, όσο θα ισχύει ο ευεργετικός νόμος Κατσέλη, οι πολίτες να ενημερωθούν ώστε οργανωμένα και με ασφαλείς συμβουλές από τους επίσημους φορείς του, όπως η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ να ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες που τους παρέχονται και να τις εκμεταλλευτούν προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία τους. 
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/11/2015 και ώρα 06,00 μ.μ., στην Αίθουσα Επιμελητηρίου Ευβοίας, Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 12, 1ος Οροφος.

ΘΕΜΑ: 

 Ανάλυση του νόμου 3869/10 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μετά και τις τελευταίες τροποποιήσεις ,
- τι ισχύει σήμερα, 
-ποιοι μπορούν να υπαχθούν, 
-τι πρέπει να γίνει και για αυτούς που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση ενώπιον του Ειρηνοδικείου 
 Εισηγητές: Δημήτρης Σπυράκος 
 Πρόεδρος Ένωσης Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή 
 Δικηγόρος πρώην Γ.Γ. Καταναλωτή.
 Δικηγόροι συνεργάτες της Ένωσης. 

 Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, ως αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών και έχει καταστατική αρμοδιότητα σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου εκπροσωπεί το σύνολο των καταναλωτών. Μέχρι σήμερα, έχει στο ενεργητικό της, σημαντική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών, τόσο από τις τράπεζες όσο και από άλλες οικονομικές-εμπορικές πράξεις. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας για υποθέσεις που χειρίσθηκαν οι Νομικοί της Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, διεγράφησαν χρέη που ξεπερνούν τα 800.000,00 € από υπερχρεωμένους συμπολίτες μας και βέβαια διασώθηκε η πρώτη τους κατοικία.!
Εμπιστευθείτε την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ , και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ για έγκυρη ενημέρωση. 
Σας περιμένουμε την Δευτέρα στην Εκδήλωση μας.! 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου