Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

8 Ιουλ 2015

3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό

To Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου 2015 ο ΠΣΑΚ και ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού διοργάνωσαν τουρνουά 3x3 streetbasket στην Λουτρόπολη της Αιδηψού, με την σφραγίδα του Σ.Κ ΣΥΛΛΑ Αιδηψού.
 Η παραλιακή οδός των Λουτρών γέμισε με μπασκέτες και μικροί, μεγάλοι απόλαυσαν για πολλές ώρες μπάσκετ. Ο καιρός, που ήταν ιδανικός για τους λάτρεις του streetbasket και η δίψα του κόσμου, να ξεχαστεί από τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οδήγησαν σε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση.

 Ο ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού ευχαριστεί τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, που δέχτηκε να αναλάβει την διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Δήμαρχο, κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού, τον πρόεδρο ΝΠΔΔ Δημήτρη Αγγελόπουλο & όλους τις συνεργάτες τους που ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη ώστε να μην ακυρωθεί , παρά τα τόσα προβλήματα που προέκυψαν.


 Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο του ΠΣΑΚ για την συνεργασία, τους αθλητές : Νίκο Παππά, Γιώργο Μπόγρη, Γιάννη Καλαμπόκη, Δημήτρη Τσαλδάρη, Αβραάμ Καλλινικίδη, Νίκο Ψυλέα, Γεράσιμο Κιαπέκο, Παναγιώτη Καραβανά, Αλέξανδρο Στεφάνου και τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη για την τιμή που μας απέδωσαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης τους αθλητές που ταξίδεψαν στην Αιδηψό για να συμμετάσχουν αγωνιστικά στις κατηγορίες τους κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Φώτη Βασιλόπουλο, στον Γιώργο Παπαδιονυσίου και στον Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη που έδωσαν μια άλλη λάμψη στα γήπεδα.
Τέλος αποδίδουμε συγχαρητήρια στους δικούς μας αθλητές/ριες τους που συμμετείχαν σύσσωμοι αγωνιστικά καθώς και τις οικογένειες τους που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα τους στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί στην ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά της Αιδηψού θερμά συγχαρητήρια για τους νικητές των κατηγοριών:

1976-1991: Five Bullets
1992-1997: Thalassa Hotel Team
1998-1999: Banoni Sinovi
2000-2001: Τα Μουσκίδια
2002-2004: Virus
2005-2006: Wolves

Κατηγορίες κοριτσιών 
2006-2003 Ανίκητες
2003-1999 Εμπειρίες 

Βολές: Βαλεντίνα Τσαβόνι – Σβεντζούρης Κωνσταντίνος – Βούλγαρης Κωνσταντίνος

Τρίποντα: Βασιλείου Χρήστος – Φώτου Γεώργιος – Φλέσσας Κωνσταντίνος

Knock out: Ρηγοπούλου Εβίνα – Μαυροζούμης Κωνσταντίνος – Blagojevic Milos

Σαν Σ.Κ.,ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού έχουμε τοποθετήσει τον πήχη μας και αισιοδοξούμε την επόμενη φορά να υπερβούμε τις προσδοκίες μας .

 Από το ΔΣ του Σ.Κ.ΣΥΛΛΛΑ Αιδηψού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου