Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

21 Ιουν 2015

Περιοδεία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ακριώτη στη Νότια Εύβοια

Περιοδεία στη Ν. Εύβοια πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ακριώτης, συνοδεία μελών της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου, Γιώργου Παντελή και Ισίδωρου Παπαλυμπέρη.
Συγκεκριμένα επισκέφτηκε:

-το Λύκειο Στύρων, όπου ήρθε σε επαφή με τον Σύλλογο Καθηγητών και τον Σύλλογο Γονέων με κύριο ζήτημα συζήτησης τη λειτουργία Γ’ Τάξης στο Λύκειο ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μαθητών και των γονιών, κατ επέκταση, που αναγκάζονται να μετακινούνται στην Κάρυστο.
- το ΙΕΚ Καρύστου όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές για την ίδρυση νέων ειδικοτήτων στο ίδρυμα που άπτονται των δραστηριοτήτων της περιοχής.
-το ΕΠΑΛ Καρύστου και τον Διευθυντή για τα κενά θέσεων των εκπαιδευτικών και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου με τη νέα χρονιά.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Ροβιόλο, με κεντρικό άξονα της συζήτησης τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι, το ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων, το κακό οδικό δίκτυο του Νομού με ότι αυτό συνεπάγεται, το ΕΚΑΒ, τις απαλλοτριώσεις, την αστυνόμευση και άλλα τρέχοντα ζητήματα.
Στο κλείσιμο της περιοδείας πραγματοποιήθηκε Συνάντηση/ Συζήτηση με την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ενημέρωση των μελών για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου