Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

27 Ιουν 2015

Οσοι σιωπούν τις κρίσιμες αυτές ώρες θα κριθούν ως συνυπεύθυνοι από την Ιστορία συνυπογράφοντας την επερχόμενη καταστροφή

Του Χρήστου Ράπτη

Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σιωπά από την εποχή που έχασε τις εκλογές, έχει κι αυτός ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η χώρα, αδιέξοδο που πλέον μοιάζει οριστικό μετά την τυχοδιωκτική απόφαση του Τσίπρα και μιας ομάδας ανεύθυνων νεοκομμουνιστών να οδηγήσουν την Ελλάδα σε δημοψήφισμα με ένα παραπειστικό ερώτημα.

Ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος πίστεψε στις κοινοβουλευτικές προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα θεωρούσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό δημοκρατικό κόμμα που έφτασε στην εξουσία μέσα από τη διαδικασία των εκλογών και άρα θα σεβαστεί τους δημοκρατικούς κανόνες. Θεωρούσε, συνομιλώντας με στελέχη της παράταξής του και όχι μόνο, ότι ο Τσίπρας θα καταλήξει σε συμφωνία προκειμένου να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και στο ευρώ, δηλαδή στον ευρωπαϊκό και δυτικό πολιτισμό.
Σήμερα που η χώρα κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε με μια ολική και ανεπανόρθωτη καταστροφή, ο Καραμανλής οφείλει να υπερασπιστεί δημοσίως το δημοκρατικό πολίτευμα, το ευρωπαϊκό κεκτημένο και την παράδοση της παράταξής του η οποία μεταπολιτευτικά έβαλε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια διασφαλίζοντας για δεκαετίες ανάπτυξη και ευημερία.
Ο Κώστας Καραμανλής οφείλει να τοποθετηθεί πλέον δημόσια και να υπερασπιστεί την αστική δημοκρατία απέναντι σε ανθρώπους που θέλουν να μετατρέψουν βάσει σχεδίου την Ελλάδα σε Ζάμπια, Αλβανία τύπου Χότζα ή Βόρεια Κορέα.
Οσοι σιωπούν τις κρίσιμες αυτές ώρες θα κριθούν ως συνυπεύθυνοι από την Ιστορία συνυπογράφοντας την επερχόμενη καταστροφή.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου