Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

27 Δεκ 2015

Εκπληκτική η βραδιά με τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκίδας

Με το χριστουγεννιάτικο κονσέρτο από τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων το βράδυ της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου, κορυφώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.
Και σ' αυτήν την εκδήλωση, όπως άλλωστε και σε όσες προηγήθηκαν, ο κόσμος κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο, τιμώντας όλους τους συμμετέχοντες. 

Στο κονσέρτο συμμετείχαν τα Μουσικά Σύνολα, υπό τη διεύθυνση του Π. Πρόκου, οι “Νεανικές Μουσικές Πνοές” και η “Χορωδία Χρωμάτων”, υπό τη διεύθυνση της Δέσποινας Γερογιάννη. 
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λ. Ζλακώνη ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, ενώ εξήρε τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου στα μουσικά δρώμενα του Δήμου Χαλκιδέων.
Όλοι οι συντελεστές του κονσέρτου δέχθηκαν στο τέλος τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Χ. Παγώνη, ο οποίος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή μέσω του ΔΟΑΠΠΕΧ επιχειρεί να προσφέρει στους δημότες ποιοτικές εκδηλώσεις, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των ανθρώπων που ζουν , δημιουργούν και παράγουν πολιτισμό στον Δήμο μας . Ειδική αναφορά έκανε και στον αρχιμουσικό Π. Πρόκο , τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας .
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες και τις ευχές του Πανοσιολογιωτάτου αρχιμανδρίτη π. Μεθόδιου Φουντούλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου