Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

18 Δεκ 2015

Άνοιξε τις πύλες του το “Παραμυθοχωριό”

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χ. Παγώνη, άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου το “Παραμυθοχωριό”, στην πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, παραβρέθηκε στη τελετή και μάλιστα είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις γλυκιές μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΟΑΠΠΕΧ , υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου και στη συνέχεια να παρακολουθήσει τη συναυλία με την Τάνια Κικίδη.

Στο σύντομο μήνυμά του του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης ευχήθηκε σε όλους τους δημότες η νέα χρονιά να είναι η καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, να κυλήσει με αγάπη και αλληλεγγύη και όλος ο κόσμος να μπορέσει να βρει λύση στα προβλήματα που τον απασχολούν. 
Παράλληλα, ευχαρίστησε την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν να στηθεί και να λειτουργήσει το “Παραμυθοχωριό”, που όπως είπε δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο χώρο, που πραγματικά δίνει έντονα το χρώμα της γέννησης του Χριστού, θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την 3η Ιανουαρίου 2016 μουσικοχορευτικές και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, με τη συνεργασία συλλόγων και άλλων φορέων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου