Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

14 Δεκ 2015

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! (πλατεία Αγ. Νικολάου)

Το Παραμυθοχωριό είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος μικρούς και μεγάλους. Το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, τα σπιτάκια της σοκολάτας και των Χριστουγεννιάτικων Γλυκισμάτων, τα κουκλόσπιτα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα είναι επισκέψιμα για όλο τον κόσμο, από το πρωί έως αργά το βράδυ, στον πεζόδρομο της πλατείας του Αγίου Νικολάου, όπου στήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Χαλκίδας, γεμάτο δώρα και φώτα!
Η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δρώμενων θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 19.30, με το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου». 
Μουσική, τραγούδι, χορός, γλυκίσματα, εκπλήξεις θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, μεταδίδοντας σ’ όλη την πόλη το πνεύμα των Χριστουγέννων. 


Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Πρόκου, ενώ η Χαλκιδέα τραγουδίστρια, Τάνια Κικίδη με την μπάντα της θα μας πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά μας, ταξιδεύοντάς μας, με την υπέροχη φωνή της και αγαπημένα μας τραγούδια. 

Σας περιμένουμε όλους, να υποδεχτούμε μαζί τα Χριστούγεννα και να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Χαλκίδας, και να γίνουμε όλοι πάλι παιδιά, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη, το χαμόγελο, τη χαρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου