Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

20 Δεκ 2015

4ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας συνεργαζόμενα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε μια κοινή προσπάθεια, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά τον Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας, στόχος του οποίου είναι οι μαθητές της Περιφέρειας να έρθουν σε επαφή με το «επιχειρείν» και να αντιληφθούν, ότι η υγιής επιχειρηματική δραστηριοποίηση είναι ικανή να προσφέρει ισχυρές δυνατότητες δημιουργικής ενασχόλησης. 


Το Επιμελητήριο Εύβοιας θεωρώντας ότι μπορεί και οφείλει να συμβάλει ενεργά στην εφαρμογή ενός συστήματος μαθητείας, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας και του εκπαιδευτικού συστήματος, επενδύει συνειδητά στη διοργάνωση του Μαθητικού Διαγωνισμού, με την πεποίθηση ότι η στενότερη διασύνδεση της εκπαίδευσης με τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας είναι ένα ζητούμενο κρίσιμης σημασίας για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου και υγιούς μοντέλου ανάπτυξης στην Ελλάδα. 

Ο Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας απευθύνεται σε μαθητές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ και Γ΄ Γυμνασίου. Οι εργασίες θα υποβληθούν, μέσω των σχολείων των ενδιαφε¬ρομένων, στα τοπικά Επιμελητήρια, έως την 29η Φεβρουαρίου 2016. Οι 15 επικρατέστερες εργασίες από όλη την Περιφέρεια, μετά την ανάδειξη των 3 καλύτερων εργασιών από κάθε νομό θα διαγωνισθούν σε ειδική εκδήλωση παρουσία όλων των ενδιαφερομένων. Για να είναι μία εργασία επιλέξιμη για βράβευση πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ενός δομημένου επιχειρηματικού, σχεδίου, ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου. Οι εργασίες μπορούν να είναι ατομικές ή ομαδικές αλλά πρέπει να είναι πρωτότυπες και να μην έχουν ήδη δημοσιευθεί. 

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση του 4ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας, στο PORTAL του Επιμελητηρίου Εύβοιας : www.eviachamber.gr. Επίσης στα τηλ. της Υπηρεσίας του Επιμελητηρίου Εύβοιας : 22210 22.885 - 22210 23.510 (κ. Κοκκάλας Νίκος). 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου