Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

23 Δεκ 2015

3000 υπογραφές για διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Ν.Αρτάκης

Τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης, αλλά και την ενίσχυσή του με το αναγκαίο προσωπικό, ζητά ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, με σχετική επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, χωρίς να προηγηθεί ο αναγκαίος και χρήσιμος διάλογος με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής, επιβάλλεται μια απόφαση που αντί να λύνει τα προβλήματα, πολλαπλασιάζει τα υπάρχοντα.
Μάλιστα, μαζί με την επιστολή, ο Χρήστος Παγώνης επισυνάπτει και αναλυτικά στοιχεία, και την συλλογή 3.000 υπογραφών των κατοίκων της Ν. Αρτάκης, που εκφράζουν την αντίθεση τους για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης τους.
Αναλυτικότερα, στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό, που κοινοποιείται και στο αρμόδιο Υπουργείο, τονίζει τα εξής:
Κύριε Πρωθυπουργέ, 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι, μεταξύ άλλων, και η κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος της Ν. Αρτάκης.
Χωρίς να προηγηθεί ο αναγκαίος και χρήσιμος διάλογος με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής επιβάλλεται μια απόφαση που αντί να λύνει προβλήματα πολλαπλασιάζει τα υπάρχοντα.
Αναμένουμε την πρωτοβουλία σας έτσι ώστε όχι μόνο να μην καταργηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης αλλά και να ενισχυθεί με το αναγκαίο προσωπικό για να ανταποκριθεί στο στοιχειώδες δικαίωμα των πολιτών που είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας και η ασφάλεια της περιουσίας τους. 
Σας επισυνάπτω τα αναλυτικά στοιχεία και την συλλογή 3.000 υπογραφών κατοίκων της Ν. Αρτάκης που εκφράζουν την αντίθεση τους για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου