Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

23 Δεκ 2015

2016, έτος μεγάλων γεγονότων στη Χαλκίδα

Συνάντηση με ξενοδόχους της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής είχε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στο πλαίσιο μεγάλων αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για γεγονότα, αθλητικά κ.α., διεθνή και πανελλήνια που θα καταστήσουν την περιοχή επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα τονώσουν σημαντικά τον τουρισμό, σε μια περίοδο ύφεσης. 
Όπως τόνισε στους ξενοδόχους ο Δήμαρχος Χ. Παγώνης , η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε και εξασφάλισε σειρά μεγάλων διοργανώσεων, καθώς θεωρεί ότι αυτές μπορούν να τονώσουν την τοπική οικονομία.
Ωστόσο ζήτησε και από τους ίδιους να δείξουν τον ανάλογο επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα, όπως άλλωστε επιδεικνύουν και να λειτουργήσουν με όρους και κανόνες για να έχει αυτή η συνεργασία συνέχεια, προς όφελος του τόπου μας. 
Οι παριστάμενοι ξενοδόχοι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειές της, προκειμένου να αυξηθεί ο τουρισμός στην περιοχή και τόνισαν ότι και αυτοί από την πλευρά τους θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν με θέρμη αυτές τις πρωτοβουλίες. 
Στη συνάντηση παρέστη και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη με υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού. Η κ. Ζλακώνη δήλωσε ότι το 2016 θα είναι έτος μεγάλων γεγονότων στη Χαλκίδα, πράγμα που θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού, με ό,τι θετικό συνεπάγεται. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου