Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

14 Νοε 2015

Συγκέντρωση για την Επέτειο του Πολυτεχνείου στη Χαλκίδα

Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 6.30 μμ στην Πλατεία Αγοράς. Τιμάμε αγωνιστικά την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τις επεμβάσεις τους.
Ο ηρωικός λαϊκός ξεσηκωμός του Νοέμβρη του ’73, τα οράματα και οι στόχοι του, αποτελούν παρακαταθήκη, πηγή δύναμης, έμπνευσης και αισιοδοξίας για τους αγώνες του σήμερα.

Ο εχθρός και σήμερα είναι ο ίδιος. Το κεφάλαιο και τα κέρδη του, το μοίρασμα των αγορών και η διαιώνιση της εξουσίας του εκτρέφει το φασισμό και το ρατσισμό, δημιουργεί εκατομμύρια απελπισμένων προσφύγων, αξιοποιεί ακόμα και τη στρατιωτική Χούντα όταν δεν μπορεί να επιβληθεί με τη «δημοκρατία» του.
Το δυνάμωμα της πάλης απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και των προηγούμενων κυβερνήσεων και της ΕΕ, το δυνάμωμα της πάλης απέναντι στο ΝΑΤΟ και κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό, η οργάνωση της εργατικής τάξης στα συνδικάτα της, η συμμαχία και κοινή δράση μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία προκειμένου να διεκδικήσουν τη ζωή που δικαιούνται, φτάνοντας τον αγώνα ενάντια στο σημερινό σύστημα της εκμετάλλευσης μέχρι την τελική νίκη, είναι η πραγματική δικαίωση όσων τότε δώσαν τη ζωή τους. 
Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6.30ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου