Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

29 Οκτ 2015

Ολοκλήρωση έργων της ΔΕΥΑΧ

Σειρά σημαντικών έργων και παρεμβάσεων στους τομείς της Ύδρευσης και της Αποχέτευσης, ολοκληρώνει αυτό το διάστημα η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, τόσο στην πόλη της Χαλκίδας όσο και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες.
Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κεράτσας, τα έργα αυτά, από τα οποία κάποια ολοκληρώθηκαν και κάποια άλλα είναι σε εξέλιξη, θα συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων, που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών.

Ειδικότερα, σημαντικά έργα εκτελεί η ΔΕΥΑΧ στη Δημ. Ενότητα Ν. Αρτάκης, όπου επεκτείνει το δίκτυο ύδρευσης και ήδη υδροδοτούνται κατοικίες που μέχρι τώρα δεν είχαν τέτοια δυνατότητα. Επιπλέον, αντικαθίσταται το παλιό δίκτυο ύδρευσης με τους σωλήνες αμιάντου.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε περιοχές της Λ. Άμμου, όπου υπάρχουν αμπολές. Με σκαπτικά και άλλα οχήματα, η ΔΕΥΑΧ προχώρησε ήδη στον καθαρισμό των καναλιών που είχαν “εξαφανισθεί”, από χόρτα και σκουπίδια, αλλάζοντας ριζικά το τοπίο στην περιοχή των καλαμιών. Με τον συγκεκριμένο καθαρισμό αποφεύγονται φαινόμενα πλημμυρών, στην περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων. 
Σχετικά με τις δραστηριότητες της ΔΕΥΑΧ, ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα και σημαντικά μειωμένη την επιχορήγηση προς την Αυτοδιοίκηση, η Δημοτική Αρχή επιχειρεί συστηματικά να λύνει σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου