Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

29 Οκτ 2015

Η Παρέλαση στην Κύμη για την Εθνική Εορτή της 28 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε στην Κύμη η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, δίνοντας την ευκαιρία στους Κυμαίους να ξεφύγουν από την καθημερινή πραγματικότητα. 

 Προηγήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ακολούθησε τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια η παρέλαση.


 Σχόλια: 1. Να επισημάνουμε την παρουσία της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ασημίνα Δ. Παπαναστασίου , η οποία τιμά με την παρουσία της την Κύμη.
 2. Να επισημάνουμε την απουσία του Δημάρχου, ο οποίος οφείλει να είναι στην Κύμη τις Εθνικές εορτές, επειδή η Κύμη είναι η ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου.
 3. Η εκφωνήτρια κατά την κατάθεση στεφάνων ανέφερε ότι αντι του Δημάρχου την κατάθεση θα κάνει ο Αντιδήμαρχος. Ο Αντιδήμαρχος κάνει την κατάθεση εκ μέρους του Δήμου εκπροσωπόντας τους Δημότες και όχι τον Δήμαρχο. Το ερώτημα είναι αν τους εκπροσωπεί.
 4. Ο Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων, ως κατασκευαστής του Ηρώου, καταθέτει στεφάνι τιμής ένεκεν, αμέσως μετά τις πολιτικές αρχές. Εχθές κατέθεσε πολύ ποιο πίσω αν και στην ανακοίνωση του Δήμου ήταν στην προβλεπόμενη σειρά. Ποιος άλλαξε την σειρά; Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη;

 Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου