Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

11 Σεπ 2015

Ιερά Πανήγυρη Αγίας Σοφίας Ξηρόβρυσης Χαλκίδας

Την 17η Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει το Μητροπολιτικό Ιερό Παρεκκλήσιο, το οποίο τιμάται στο όνομα της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως – Ελπίδος και Αγάπης και ευρίσκεται στην περιοχή Ξηρόβρυση Χαλκίδος.

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για την Πανήγυρη του Ι. Ναού: 


· Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, η οποία θα περατωθεί περί ώραν 12.30 π.μ.

· Την παραμονή της Εορτής Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. θα λάβει χώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, ενώ αμέσως μετά θα λάβει χώρα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος ανά τας οδούς του συνοικισμού. Μετά το τέλος της Ιεράς Λιτανείας θα προσφερθεί σε όλους τους προσκυνητές ευλογημένο φαγητό.

· Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 π.μ. θα λάβει χώρα ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει το θείο λόγο ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Μάνιας – Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδος.

Καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί μας να προσέλθουν και να τιμήσουν τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου