Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

9 Σεπ 2015

18 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, κυνηγετικό όπλο, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού κ.α.


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα και συγκεκριμένα:

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου τόσο εντός αυτής, όσο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(30,6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης.
Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορες κενές αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.
Το χρηματικό ποσό των (160) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη. 

Αλλοδαπός στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα φυσίγγιο αυτού και ένας φανός.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Βράχα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (418) γραμμαρίων.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκε ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (50) ευρώ. 

Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αλλοδαπός στην Καστέλα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.

Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου