Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

3 Αυγ 2015

Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ "στέλνει" το μήνυμά της στο ΔΣ του ΑΟΧ...

Απο τα ΜΜΕ ενημερώθηκε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟΧ, για έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας τη Δευτέρα το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας και εξεπλάγην... το λιγότερο. 

Χωρίς να έχει λάβει καμία ενημέρωση επίσημα, απο το ΔΣ του ΑΟΧ, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ που έχει την ευθύνη των γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, έδωσε τη δική της απάντηση, στέλνοντας το μήνυμα στους ανθρώπους του ΔΣ του ΑΟΧ.


Η ανακοίνωση του ΑΟΧ, για έναρξη της προετοιμασίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έχει ως εξής: 
"
Την Δευτέρα 03-08-2015, στο Δημοτικό Στάδιο και ώρα 17:00, η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ξεκινά την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγόριας 2015-2016.

Το Δ.Σ. της ομάδας εύχεται στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλαθλους, τους παράγοντες της πόλης και τους οργανωμένους συνδέσμους να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την ομάδα, ώστε οι προσπάθειες όλων μας να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα."
Εκ του Δ.Σ.

Το μήνυμα της κ.Ζλακώνη, που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook αναφέρει: 

"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και η προχειρότητα από την αρχή φαίνεται. Και ο σεβασμός στην συνεργασία επίσης. Επιτρέπεται Να μαθαίνουμε κύριοι του Αο Χαλκίδας από τα ΜΜΕ ότι αύριο θα βρίσκεται η ομάδα στο στάδιο στις 5 μμ ;και καλα αύριο Δευτέρα. Τις υπόλοιπες ημέρες; Που θα βρίσκεται η ομάδα; Συνειδητά αποφεύγω την λέξη προπόνηση. Γιατί υπάρχει φορέας και κανόνες που πρέπει να τηρούνται για να προπονεισθε. Μην ξεχνάτε λοιπόν τα βασικά, για να γνωρίζουμε και εμείς επίσημα ποιοι αποτελούν το προεδρείο σας και που πρέπει να απευθυνόμαστε σαν οργανισμός."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου