Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

8 Ιουλ 2015

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Ελληνο Αζέρικου Κέντρου Νεότητας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πενθήμερη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνο Αζέρικου Κέντρου Νεότητας (HAYC) στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η συμμετοχή τόσο των μελών του HAYC όσο και του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς συγκεντρώθηκε μια σεβαστή ποσότητα μονάδων αίματος. Μεταξύ αυτών που στήριξαν την αιμοδοσία μας ήταν η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, το Κέντρο για τον Ευρωμεσογειακό Διάλογο της Unesco, οι εταιρείες VK Consultant και PanFlow με το προσωπικό τους, μέλη του Ελληνο Αζέρικου Επιμελητηρίου ενώ από τη Χαλκίδα κύριοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, ήταν η Ευαγγελία Κούτρα (Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δροσιάς), ο Παναγιώτης Καράβας (Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας), και ο Μιχάλης Δεσποτάκης (Τοπικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων).
Το Ελληνο Αζέρικο Κέντρο Νεότητας ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την Προσφορά Ζωής και παροτρύνει όλο τον κόσμο να συνεχίσει να επιδεικνύει τον ίδιο αλτρουισμό και συμπαράσταση προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου