Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

7 Ιουλ 2015

Στην οργάνωση των υπηρεσιών της, προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε όλο το διάστημα της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, χωρίς κανέναν υπεύθυνο και χωρίς να υπάρχει κανένα οργανόγραμμα.
 Αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης οργάνωσης, ήταν η ασύδοτη διαχείριση των εσόδων της, η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, και η ουσιαστική αδυναμία ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων. 

 Η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΚΑ, προχώρησε στην ψήφιση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας ( Δημοσίευση ΦΕΚ 1039/ 3-6-2015) και με πρόσφατη απόφαση της στον ορισμό Διευθυντού, προϊσταμένου και υπευθύνων των υπηρεσιών της.
 Με βάση αυτή την απόφαση Διευθυντής ορίσθηκε ο Ευάγγελος Γεωργούσης, προϊσταμένη Διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών η Σοφία Μπαϊρακτάρη, προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας ο Στέφανος Σαμαράς, υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Κύμης Βασίλειος Υδραίος, υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Κονιστρών Γεώργιος Ζέρβας, υπεύθυνη Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος η Μαρία Μπαϊρακτάρη, υπεύθυνος Δημοτικών Ενοτήτων Ταμυναίων και Δυστίων ο Στέφανος Σαμαράς.
 Να σημειωθεί, πως και από αυτή την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚΑ, απουσίαζε ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Δημήτριος Θωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου