Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

2 Ιουλ 2015

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Χαλκίδας

Με την πολύ ελπιδοφόρα συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και συγκεκριμένα του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.), το οποίο υπάρχει και λειτουργεί στη Νέα Αρτάκη και της Ομάδος Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Χαλκίδος, διοργανώθηκε το 1ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Χαλκίδας. 


Το σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 27 Ιουνίου και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο πρόθυμα παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητας Ευβοίας.


 Η έναρξη του Σεμιναρίου έγινε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και τις εργασίες του παρακολούθησαν 90 πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί Επαγγελματίες Υγείας, γονείς και όσοι ενδιαφέρθηκαν για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες αλήθειες που αφορούν το Θηλασμό, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Βράκας και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Ευστράτιος Καρλατήρας.

 Πολλοί εθελοντές βοήθησαν και συνέβαλλαν στην πραγμάτωση και επιτυχία του Σεμιναρίου, πολλές επιχειρήσεις το στήριξαν, υπό την ευθύνη του συντονισμού της κ. Αναστασίας Ευριπίδου - Μαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου