Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

13 Ιουν 2015

Γεμίζει από τουρίστες η βόρεια Εύβοια, δίνοντας χαμόγελα στην τοπική οικονομία.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Ε.Ο.Τ Ελλάδος περιλαμβάνονται και οι επισκέψεις Δημοσιογράφων, Tour Operator, και τηλεοπτικών καναλιών από διάφορες χώρες της Ευρώπης καθώς και από χώρες της Ρωσίας.

Σε αυτό το πρόγραμμα ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού συμμετέχει ενεργά και το έχει εντάξει στο 5ετές πλάνο του αλλά και στο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης 2014-2015.


Η συνεργασία γίνεται με την Περιφέρεια αλλά και με άλλους Δήμους της Εύβοιας που ενδιαφέρονται για την ανάδειξη των προορισμών.
Πριν από δυο μήνες περίπου επισκέφτηκαν τον Δήμο, Δημοσιογράφοι ,TOUR OPERATOR ,και τηλεοπτικά συνεργεία από την Λιθουανία καθώς και από την Λευκορωσία.
Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν και το πρώτο λεωφορείο έφτασε στην Αιδηψό από την Λευκορωσία και ήδη οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις ομορφιές της περιοχής.

Μαζί τους είναι και άτομα από διάφορα τουριστικά πρακτορεία της Λευκορωσίας με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας 
Άλλη μια απόδειξη ότι ο Δήμος ακολουθεί πιστά μια σταθερή μια στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης. 

Εν τω μεταξύ, έτοιμος για την αδελφοποίηση ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού.‏‎

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού αξιοποιώντας την επίσκεψη της που έγινε τον Ιανουάριο στην πόλη Chianciano Terme, σήμερα τους καλωσορίζει στον Δήμο της.

 Η πόλη Chianciano Terme είναι μια περιοχή κοντά στην Siena της Ιταλίας που τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν με την περιοχή της Αιδηψού.

Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την αδελφοποίηση των δυο Ιαματικών πόλεων. Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Ιστιαίας -Αιδηψού και του Δήμου Chianciano Terme που θα γίνει το Σάββατο στο ξενοδοχείο ΤHERMΑE SYLLA SPA και ώρα 20.00 μμ , χθες Πέμπτη έφτασε η αποστολή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. ANDREA MARCHETTI συνοδευόμενος από επταμελή ομάδα. 

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού στα πλαίσια της φιλοξενίας και μετά από οδηγίες της Δημάρχου κ. Ευσταθιου Ελένης έχει οργανώσει τριήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας αλλά και πρόγραμμα επισκέψεων σε ολόκληρο τον Δήμο με σκοπό οι επισκέπτες να γνωρίσουν όλες τις ομορφιές του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και καλεί επίσης όσους θέλουν και επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Αδελφοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου