Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

13 Ιουν 2015

Κλειστή η υψηλή γέφυρα το Σαββατοκύριακο!

 Η φωτογραφία, πριν λίγη ώρα απο την Ριτσώνα, δείχνει την κατάσταση που επικρατεί!!!!!!

Η ανακοίνωση απο το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας:

Μερική διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα εθνικών οδών παραπλεύρως της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας, λόγω αντικατάστασης αγωγών μεταφοράς υψηλής τάσης από τον ΑΔΜΗΕ Α.Ε.


Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω αντικατάστασης των αγωγών των πυλώνων μεταφοράς Υψηλής Τάσεως από τον ΑΔΜΗΕ Α.Ε., το Υπουργείο Υποδομών εξέδωσε άδεια για αποκλεισμό της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Σχηματάρι – Χαλκίδα στο σύνολό του και διοχέτευσή της από την έξοδο της Εθνικής Οδού προς Ριτσώνα – Χαλκίδα, το Σάββατο 13-06-2015 από 07:00 έως 15:00.

Επίσης η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας έχει δώσει άδεια για αποκλεισμό της κυκλοφορίας :
α) στο τμήμα από τέλος της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας – Παράκαμψη Χαλκίδας έως τον κόμβο του Αγ. Στεφάνου το Σάββατο 13 Ιουνίου του 2015 από 07:00 έως 17:00 και

β) στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού (τριτεύον) από Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας έως τον κόμβο προς Ριτσώνα (συνάντηση με Ε.Ο. 44), το Σάββατο 13 Ιουνίου και την Κυριακή 14 Ιουνίου του 2015 από 07:00 έως 17:00.

Η Π.Ε. Εύβοιας ευχαριστεί τους πολίτες της Εύβοιας και τους επισκέπτες για την κατανόησή τους στις ανάγκες του σημαντικού ενεργειακού έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου