Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

26 Ιουν 2015

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Ι.Παρεκκλησίου Αγίων Αναργύρων Νοσοκομείου Χαλκίδας - Δωρεά προς το Νοσοκομείο

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Παρεκκλησίου του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Ιουλίου εορτάζει το Ιερό Παρεκκλήσιο, επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στο όνομα των οποίων και τιμάται. 


Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει χώρα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με Αρτοκλασία και θείο Κηρυγμα, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη - Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 7.00 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αιμιλιανού Χρήστου – Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Με αφορμή, ακόμη, την Πανήγυρη του Ι. Παρεκκλησίου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του, την οποία αποτελούν, σύμφωνα με όσα ορίζει ο Νόμος, ο Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου και οι κ. Κυριακή Σχοινά, Ελευθερία Γαϊτανίδου, Μαρία Ζώη και Αργυρούλα Πλέρου, ανακοινώνει ότι από τις προσφορές των πιστών προς τον Ι. Ναό και σε άριστη συνεργασία με τους υπευθύνους του Νοσοκομείου, αγόρασε και δώρησε προς το Νοσοκομείο 20 στρώματα για τις ανάγκες των νοσηλευομένων ασθενών, αξίας 1.500€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου