Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

12 Ιουν 2015

Τώρα τους φταίνε οι εκπαιδευτικοί...

Αρχικά παρουσίαζαν το πρωτοφανές παγκοσμίως σύστημα εκλογής Διευθυντών σχολείων από τους εκπαιδευτικούς, ως ένα τεράστιο βήμα αξιοκρατίας και άμεσης Δημοκρατίας, παραβλέποντας ότι ανοίγουν "κερκόπορτες" που σχετίζονται με την αξιολόγηση (πιστεύει άραγε ακόμα κανείς πως ο μόνος αξιολογημένος σε ένα σχολείο θα είναι ο Διευθυντής και πως δεν θα ακολουθήσει αξιολόγηση των εκπαιδευτικών από τον Διευθυντή τους;) αλλά και με την πιθανή μελλοντική απαίτηση  εμπλοκής και άλλων παραγόντων (γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση) στην σχολική πραγματικότητα.


Στη συνέχεια υποδείκνυαν στους εκπαιδευτικούς μέσω πύρινων επαναστατικών άρθρων "καφενειακής" επιχειρηματολογίας, ποιους πρέπει να ψηφίσουν και ποιους να καταδικάσουν, υμνώντας την κρίση και την ωριμότητα της βάσης... και κατακεραύνωναν όσους τολμούσαν να εκφράσουν άλλη άποψη απέναντι στο σύστημα εκλογής!

Όταν το αποτέλεσμα συντριπτικά (με ποσοστά 85 - 90%) ανέδειξε ως νέους διευθυντές, τους παλιούς... αυτούς δηλαδή που οι τζάμπα μάγκες και οι επαναστάτες του διαδικτύου, κατηγορούσαν, λοιδορούσαν και ήθελαν να τους διαγράψουν από τους Συλλόγους(!!), άλλαξαν βιολί (αυτό οι επαναστάτες μπορούν να το κάνουν χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...) και άρχισαν να καταγγέλλουν την βάση!! Τους εκπαιδευτικούς δηλαδή που δεν ψήφισαν όπως ήθελαν οι διάφοροι ανεύθυνοι ψευτοεπαναστάτες, χαρακτηρίζοντάς τους προσκυνημένους, αναξιοπρεπείς και ενδοτικούς!

Σε καιρούς παράνοιας, ο καθένας "βαράει" το δικό του νταούλι... κανείς όμως δε "χορεύει" στο σκοπό του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου