Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

25 Ιουν 2015

Θεατρική Παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»

Η Ομάδα Θεάτρου “Ιδέα” (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνος Μπιμπής) παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία, την παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2". Τη σκηνοθεσία και τη θεατρική διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare υπογράφουν οι 3 τους. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, και ώρα 21.15, στο Θέατρο «Ορέστη Μακρής».

Η παράσταση…

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.
Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Στην παράσταση συμμετέχει ενεργά και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...
Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κλασσικού Θεάτρου στη Σερβία και στις 20 Ιουλίου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο Διεθνές FestivaldeTeatro Clásicode Almagro της Ισπανίας (Μαδρίτη). 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία - διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος - Live Μουσική: Κώστας Γάκης 
Σκηνικά - Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη - Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης - Φωτογραφία αφίσας: Χρήστος Χατζηχρήστου
Ερμηνεύουν οι Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση 10€ (γενική είσοδος) θα ξεκινήσει Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στο θερινό σινεμά REX.
Πόρτα (ημέρα παράστασης,12€ γενική είσοδος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου