Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

1 Απρ 2015

Η Χορωδία "Τα πρώτα μου μελωδήματα" της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, στην Ι.Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

 Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 το απόγευμα, η Χορωδία «Τα πρώτα μου μελωδήματα» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, προσεκλήθη και παρέστη στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Βαθύ Αυλίδος της Ι. Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, όπου και απέδωσε επίκαιρους ύμνους εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.


 Η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του καθηγητού της Σχολής κ. Στυλιανού Μπενή και με την παράλληλη ερμηνεία των ύμνων στα νέα ελληνικά από την εκφωνήτρια κ. Κυριακή Παπαγρηγορίου, εισήγαγε τους παρισταμένους στο κλίμα των Αγίων Ημερών, οι οποίοι στο τέλος της εκδηλώσεως, ενθουσιασμένοι, τους χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα. 

 Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Μωραΐτης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Αυλίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Χοράρχη και τα μέλη της Χορωδίας, τους ευχήθηκε καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Μεγάλης Σαρακοστής, αφού πολλοί από τους Χορωδούς πλαισιώνουν τα Ιερά Αναλόγια, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν Καλή Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου