Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

4 Δεκ 2015

«Μία διαδραστική μουσική παράσταση με τραγούδια για γέλια & για κλάματα!!», με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην Οδό Ονείρων!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Χαλκίδα
Μαζί του η Βίκυ Καρατζογλου
«Μία διαδραστική μουσική παράσταση με τραγούδια για γέλια & για κλάματα!!»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό, σε άμεση επικοινωνία με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Έχει κυκλοφορήσει πολλούς προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει δεκάδες συμμετοχές σε δισκογραφικές άλλων καλλιτεχνών και πλήθος συμμετοχών σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις . Μα περισσότερο τον έχουμε ζωντανό στη συνείδηση μας ως τον μουσικό και κωμικό που μεγάλωσε μια γενιά με πηγαίο και ανατρεπτικό χιούμορ.Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) στις εμφανίσεις του χαρίζει άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων.
Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών με την ανατρεπτική σάτιρα που πραγματοποιεί επί σκηνής, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε του εμφάνιση και πραγματοποιεί μία διαδραστική μουσική παράσταση αφήνοντας το κοινό εκστασιασμένο.O Γιάννης με περισσότερη όρεξη από ποτέ συμπράττει με την Βίκυ Καρατζόγλου, η οποία μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες αλλά επίσης και δικά της τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Περηφάνεια» από την Αυλός Records .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11/2015
Ωρα 10,30 μ.μ.
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Τσιριγωτη 6, Χαλκιδα
τηλ. 2221020504, 6978117103

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου