Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

21 Δεκ 2015

Καταπληκτική η δουλειά των Δασκάλων - Νηπιαγωγών στο τριήμερο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, ο σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δράσεών του, διοργάνωσε παράσταση κουκλοθέατρου, με τη διασκευή του βιβλίου της Ζωής Βαλάση «Ο χιονάνθρωπος της Πρωτοχρονιάς» και εμψυχώτρια την Πυρπιρή Αλεξάνδρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η ομάδα μουσικής του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας με Χριστουγεννιάτικη μουσική και εμψυχώτρια την Χρύσα Βρακά.
Στο τέλος της κάθε παράστασης ο Χιονάνθρωπος της Πρωτοχρονιάς μοίρασε στα παιδιά σοκολάτες.
Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6.30μ.μ., το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 6.30μ.μ. και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 11.30μ.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με είσοδο ελεύθερη για όλα τα παιδιά της πόλης μας.
Επιπλέον το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των δράσεων φιλαναγνωσίας, ο Σύλλογος φιλοξένησε στην «Οδό Ονείρων» την συγγραφέα Γεροκώστα Εύη, η οποία αφηγήθηκε ιστορίες στα παιδιά και παρουσίασε το νέο της βιβλίο « ο βάτραχος και το φιλί» .
Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας στέλνει μήνυμα συλλογικής δράσης, αλληλεγγύης και πολιτισμού… και αγωνίζεται για την εκπαίδευση, που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά…
Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου