Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

1 Νοε 2015

Στην πυραυλάκατο “Ρουσσέν” του Πολεμικού μας Ναυτικού, ο Δήμαρχος Χαλκίδας

Επίσκεψη στην πυραυλάκατο “Ρουσσέν” του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έμεινε για λίγες ώρες στο λιμάνι της Χαλκίδας, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μετά από πρόσκληση του κυβερνήτη του πλοίου, πλωτάρχη Νικολάου Πετράκου. 

Η πυραυλάκατος επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, συμμετέχοντας στη συμπρωτεύουσα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και είχε τη δυνατότητα να παραμείνει για κάποιες ώρες στη Χαλκίδα. 
Έτσι, είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωποι της Σχολής Πεζικού και του Λιμεναρχείου κ.α. 

Ο κυβερνήτης του πλοίου ξενάγησε τους εκπροσώπους της πόλης στους χώρους του και αντάλλαξε αναμνηστικά με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων και τον Μητροπολίτη. 
Σημειώνεται ότι η πυραυλάκατος “Ρουσσέν” είναι πλοίο σύγχρονης τεχνολογίας, σχεδιασμένη για εκτέλεση ναυτικών επιχειρήσεων και η κατασκευή της έγινε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, εξ ολοκλήρου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου