Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

26 Οκτ 2015

Η επίδραση της τέχνης στην καθημερινή ζωή σε περιόδους κρίσης

Την Παρασκευή 23/10/2015 η Τράπεζα Χρόνου Χαλκίδας του προγράμματος Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων – Συνέργεια, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα : << Η επίδραση της τέχνης στην καθημερινή ζωή σε περιόδους κρίσης>>. 
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Κόκκινο Σπίτι. Παρευρέθησαν άνθρωποι των τεχνών, πολίτες της πόλης καθώς και μέλη της Τράπεζας Χρόνου. Στην ημερίδα ομιλητές ήταν η κυρία Λάμπρου Μαρία, Γενική Γραμματέας του Δ.Σ του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, ο κύριος Ζαχαριάδης Ηλίας, ζωγράφος καθώς και κυρία Μερτζιάννη Ειρήνη, πρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ ‘ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’. 

Παράλληλα με την Ημερίδα πραγματοποιήθηκε και η 1η Έκθεση Ζωγραφικής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων της Τράπεζας Χρόνου. Στην έκθεση πήρε μέρος και ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ ‘ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’ με έργα των παιδιών του Συλλόγου. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ομιλητές που συμμετείχαν στην ημερίδα μας, για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους πάνω στο θέμα της τέχνης η οποία έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε. Ακόμη, ευχαριστούμε τους πολίτες που παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε ότι ύστερα από τις παρουσιάσεις και τους γόνιμους διαλόγους που ακολούθησαν με τους ομιλητές, αποκόμισαν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την τέχνη και τη σπουδαία συμβολή της στην καθημερινή τους ζωή. 
Τέλος, ευχαριστούμε τη ΔΟΠΠΑΧ για την παραχώρηση της εκθεσιακής αίθουσας στο Κόκκινο Σπίτι, τον φούρνο ΜΙΤΑΦΗ για την ευγενική του χορηγία σε γλυκίσματα καθώς ακόμα και τους συναδέλφους από τα Κοινωνικά Συσσίτια για την προσφορά τους σε χυμούς της εταιρίας Βfresh. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου