Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

3 Σεπ 2015

Μεγάλη συμμετοχή στη δράση του καθαρότερου χωριού της Εύβοιας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή πολιτών στην περιβαλλοντική δράση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Λούτσας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους του προγράμματος ευαισθητοποίησης και δράσης πολιτών για το περιβάλλον, "Λούτσα Διρφύων – Μεσσαπίων, το καθαρότερο χωριό της Εύβοιας" (30/8/2015).

 Μικροί και μεγάλοι χωρισμένοι σε ομάδες συνεργάστηκαν και ανέλαβαν δράση περιποίησης και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων του χωριού. Επίσης με πολύ μεράκι, φαντασία και χρώματα διακόσμησαν τοίχους και άλλες επιφάνειες στην κεντρική πλατεία αναβαθμίζοντας έτσι την αισθητική εικόνα της Λούτσας. Η ενεργοποίηση των κατοίκων έδειξε ακόμα μια φορά το σεβασμό τους για το περιβάλλον και την αγάπη για τον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κύριλλος , το διοικητικό συμβούλιο και η συντονίστρια του περιβαλλοντικού προγράμματος Θάλεια Καλαμπαλίκη ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή . Επόμενο κάλεσμα για δράση είναι η προετοιμασία της «Γιορτής Λαδιού» και η έναρξη της ανακύκλωσης τηγανελαίων. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου