Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

17 Ιουν 2015

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα: Πολύ λίγες οι μούντζες!

Για υπαναχώρηση από τις αρχικές θέσεις του κόμματος εγκαλεί η εσωτερική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ την ηγεσία, με αφορμή τη μετριοπάθεια στις χειρονομίες των υψωμένων χεριών στην αφίσα-κάλεσμα για τη συγκέντρωση της Τετάρτης. Το ποσοστό όσων μουντζώνουν είναι μικρότερο από το 25% (μόλις 8 στους 30) και αυτό είναι απαράδεκτο, σύμφωνα με μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ


Η Αριστερή Πλατφόρμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και άλλες μικρότερες συνιστώσες εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους μόλις είδαν τη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για το κάλεσμα κατά της λιτότητας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αν και η αφίσα θέλει να παραπέμψει στις ημέρες των αγανακτισμένων, ωστόσο, δείχνει σαφή δείγματα συμβιβασμού, αφού -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση- «μόνο οκτώ από τα τριάντα συνολικά χέρια που είναι υψωμένα, δείχνουν να μουντζώνουν». Μάλιστα, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επίτηδες επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, προκειμένου να καλοπιάσει τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους υποστηρικτές τους, κρύβοντας τη λαϊκή εντολή, του μαζικού μουντζώματος, που τόσο αποτελεσματική έχει αποδειχθεί. Κάποιοι προχώρησαν ακόμα πιο πολύ, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της, αφού «ένα μαζικό μούντζωμα θα μπορούσε να εκληφθεί ότι απευθύνεται σε εκείνη, δεδομένου ότι παραδοσιακά οι μούντζες απευθύνονται στην εξουσία».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως, κατά το πρωινό διάγγελμά της στο κανάλι της Βουλής, άφησε υπαινιγμούς ότι θα υπάρξει συνέχεια και ότι ο γραφίστας μαζί με τον υπεύθυνο θα κληθούν σύντομα να δώσουν εξηγήσεις ενώπιόν της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου