Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

26 Ιουν 2015

Επισιτιστική συνδρομή σε άπορους της Εύβοιας, απο Περιφέρεια και Δήμους

Τεχνική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Εύβοιας την Πέμπτη 25/06/2015, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής Θέμη Χειμάρα και των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Εύβοιας για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».


 Ο Φάνης Σπανός δήλωσε ότι : "Υλοποιούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα με πλήρη συναίσθηση των δραματικών συνθηκών και της ακραίας φτώχειας που βιώνει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας. Καλωσορίζουμε την Εκκλησία, τους Δήμους της Εύβοιας και όλους τους Φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης και ζητούμε την πιο ένθερμη συμμετοχή όλων, ώστε αυτή η ελάχιστη βοήθεια να ανακουφίσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας".

 Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος θα διανεμηθούν τρόφιμα, έτοιμα γεύματα μέσω συσσιτίου, μαγειρεμένα σχολικά γεύματα στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, είδη οικιακού καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμός, βρεφικά και παιδικά είδη.

 Οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελουμένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (www.idika.org.gr/teba/) από 01/07/ 2015 -31/07/2015 και διασταυρώνονται με τις φορολογικές δηλώσεις του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014) μέσω του συστήματος taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου