Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

15 Ιουν 2015

Το Μετόχι απέκτησε το δικό του ασθενοφόρο

Στη Γιορτή Κερασιού ανακοίνωσε ο Αλ.Θεοδώρου ότι το Μετόχι απέκτησε το δικό του ασθενοφόρο.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ο αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου στα θέματα υγείας και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Κύμης φρόντισε να στελεχωθούν με αγροτικούς γιατρούς τα αγροτικά ιατρεία των τοπικών διαμερισμάτων και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου η Κύμη να αποκτήσει το δικό της ΕΚΑΒ.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες που έχει ένα απομακρυσμένο χωριό όπως το Μετόχι και την ανασφάλεια που έχουν οι κάτοικοι στον τομέα της υγείας, φρόντισε έτσι ώστε το Μετόχι να αποκτήσει το δικό του ασθενοφόρο, το οποίο θα βρίσκεται μόνιμα στο χωριό. Πλήρως εξοπλισμένο και με προσωπικό από την περιοχή άρτια εκπαιδευμένο που θα μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά τις υπηρεσίες του και σε σοβαρά περιστατικά.
Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου ο κ. Θεοδώρου ήταν προσκεκλημένος από τον Σύλλογο Γιορτής Κερασιού Μετοχίου - Διρφύων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στη Γιορτή Κερασιού, όπου κατά τη διάρκεια ενός μικρού χαιρετισμού ανακοίνωσε δημόσια ότι το Μετόχι θα έχει πλέον το δικό του ασθενοφόρο. Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι το ασθενοφόρο παραχωρεί στο δήμο το Νοσοκομείο της Κύμης και με τη σειρά του ο δήμος στο δημοτικό διαμέρισμα Μετοχίου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μετοχίου κ. Αναστάσιος Σφύρλας ευχαρίστησε τον κ. Θεοδώρου για την πολύ σημαντική προσφορά του Δήμου στο Μετόχι, ενώ ο κόσμος επικρότησε την ενέργεια με χειροκροτήματα. 
Δείτε το σχετικό βίντεο : https://www.youtube.com/watch?t=25&v=gEXrCQpctTs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου