Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

9 Ιουν 2015

Μαθαίνω στο παιδί, το ποδήλατο - εκδήλωση για παιδιά και γονείς, την Κυριακή 14/6

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ποδηλατάδα για παιδιά και γονείς, που είχε αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Με το σύνθημα «Μαθαίνω στο Παιδί, το Ποδήλατο», ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση, σε συνεργασία με τον Πρώτο Παιδικό Δημοτικό Σταθμό στο «Φανάρι».

Σημείο εκκίνησης στην είσοδο της παραλίας Χαλκίδας (από την πλευρά της παλαιάς Γέφυρας) στις 10.30 το πρωί, από όπου θα ξεκινήσουν τα παιδιά με τους γονείς τους και τις δασκάλες, με ποδήλατα να διασχίσουν την παραλία και να καταλήξουν στην πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι.
Εκεί θα έχει στηθεί ένα mini Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με τον υπεύθυνο κ.Πανταζή Ρούσσο, να μαθαίνει στα παιδιά και να θυμίζει στους μεγάλους, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου στην πόλη.
Μέσα από δράσεις που προσφέρουν διασκέδαση, άσκηση, συμμετοχή, ο ΔΟΑΠΠΕΧ στοχεύει να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
Με δεδομένη την αυξανόμενη χρήση ποδηλάτων τα τελευταία χρόνια και από τους Χαλκιδέους, μικρούς και μεγάλους, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει προγραμματίσει μια σειρά από αθλητικά γεγονότα που αφορούν στο ποδήλατο.
Την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά, να μάθουν την ασφαλή χρήση του στην πόλη, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια παρέα με τους γονείς του.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε να ασκηθούμε, με τα ποδήλατά μας!
.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου