Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

3 Απρ 2015

Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι

Αστυνομικοί εντόπισαν τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία παραδόθηκε. Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου ήταν στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, η οποία βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν άσκοπα επί ώρες πριν καταλήξει στην εκκλησία. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν εχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ έλεγε συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου»...
Για το πώς βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία, κατά τον Φραγκίσκο Ραγκούση, ότι του τηλεφώνησε άγνωστος στο κινητό του και του είπε: «Είμαι με τη Βίκυ Σταμάτη στην Παναγίτσα στο Χαϊδάρι και θέλει να παραδοθεί. Μου είπε να σας ρωτήσω τι να κάνει». Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο κ. Ραγκούσης τηλεφώνησε στον εισαγγελέα Ντογιάκο και εκείνος κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, που πήγαν επιτόπου στο σημείο και διαπίστωσαν ότι πράγματι ήταν η κυρία Σταμάτη. Μάλιστα, κατά τον κ.Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο είναι γνωστός της Βίκυς Σταμάτη και την αναγνώρισε. Παραμένει, όμως, άφαντος μέχρι στιγμής.
Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει πως υπήρξε τηλεφώνημα στην Αστυνομία από άγνωστο, ο οποίος είπε πως εντοπίστηκε «αμνήμον άτομο» σε παγκάκι στο Χαϊδάρι. Πιθανόν, βέβαια, το ίδιο άτομο να επικοινώνησε και με τον κ. Ραγκούση και με την Αστυνομία.
Λίγο μετά τις 15:00, αστυνομικοί, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης παρέλαβαν τη Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης (πλημμέλημα). Στη ΓΑΔΑ σπεύδει και γιατρός για να την εξετάσει. Μάλιστα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου χάραξε και ένα μήνυμα σε κορμό δέντρου στην εκκλησία που βρέθηκε. Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά :«Μάνα = 10 ζωές και κάτι περισσεύει. Βίκυ Σταμάτη Τσοχ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου