Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

31 Μαρ 2015

Εξιχνιάσθηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Αρτάκης

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα ένας υπήκοος Αλβανίας και τρεις (3) ημεδαποί ROMA, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι δύο εκ των δραστών, ενέχονται σε διάπραξη ληστείας, η οποία εξιχνιάσθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης Ευβοίας, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) υποθέσεις κλοπών από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, στην ευρύτερη ανωτέρω περιοχή. 
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας και τριών ημεδαπών ROMA, ηλικίας 31, 16 και 15 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, το χρονικό διάστημα από 12-01 έως 25-01-2015, διέπραξαν:
Κλοπή σε οικία 68χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας (5.000) ευρώ, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.
Κλοπή σε οικία 43χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ. 
Κλοπή σε οικία 43χρονης ημεδαπής, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά, συνολικής αξίας (600) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 22χρονος και ο 15χρονος, ενέχονται σε ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, ομοίως τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή της Χαλκίδας, η οποία εξιχνιάσθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας (σχετικό το από 28-03-2015 Δελτίου Τύπου). 
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου