Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

31 Μαρ 2015

Παράταση στις Εκλογές Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας

Προς διευκόλυνση των συναδέλφων για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας παρατείνεται η εκλογική διαδικασία, δεύτερη μέρα, την Τετάρτη 1/4/2015, 12:00 – 18:00 στο εργατικό κέντρο Εύβοιας. 

Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη και αναγκαία γιατί…:


 √ Η οργάνωση στα σωματεία είναι ο μόνος δρόμος για να αλλάξουμε τα πράγματα στη δουλειά, στη ζωή μας. 

√ Ό,τι είχαμε μέχρι χθες (8ωρο – πενθήμερο, ασφάλιση, συνταξιοδότηση, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία κα) κερδήθηκε μέσα από μαζικούς, οργανωμένους αγώνες απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους. Δεν παραχωρήθηκε από κανέναν τους! 

√ Η επίθεση που δεχόμαστε εντείνεται όλο και περισσότερο και πρέπει να βάλουμε φρένο. 

Μη δείχνεις άλλη αναμονή !!! Μην δείχνεις άλλη ανοχή !!!

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων προσπάθησε να οργανώσει την πάλη των εργαζομένων του κλάδου. Αγωνίστηκε όλη την προηγούμενη περίοδο ενάντια στην επίθεση των μεγαλοεργοδοτών, των μεγαλέμπορων στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

√ Ήμασταν στους χώρους δουλειάς, στα μαγαζιά, στις αλυσίδες, στα super market για να σε ενημερώνουμε για τις εξελίξεις, να σε καλούμε στο πλευρό μας στους αγώνες για τα εργασιακά μας δικαιώματα, για το σύνολο των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. 

 √ Δώσαμε τη μάχη ενάντια στις απολύσεις, σε χώρους δουλειάς και στην επιθεώρηση εργασίας ενάντια στη καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

√ Διοργανώσαμε δεκάδες απεργιακές κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις στο Νοσοκομείο, στη ΔΕΗ, στη ΔΟΥ, στον Δήμο για μέτρα ανακούφισης των οικογενειών μας. 

Σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε και σε καλούμε στο πλευρό μας! Τα αποτελέσματα κάθε φορά είναι αντίστοιχα της συσπείρωσης των εργαζομένων στο κλαδικό τους σωματείο. Γι’ αυτό χρειάζεται να αξιοποιηθεί και ο σταθμός των εκλογών για τη μαζικοποίηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας. 

 Έλα μέσα από την Ένωση ΙΥ να παλέψουμε για το σύνολο των προβλημάτων μας, σε συμπόρευση και με τους υπόλοιπους κλάδους που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και αυτή τη στιγμή συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Να συμπορευτούμε με τους μικρούς ΕΒΕ που πλήττονται από την ίδια πολιτική.

· ΥΠΟΓΡΑΦΗ Κλαδικής Σύμβασης με επαναφορά του μισθού και των δικαιωμάτων στα επίπεδα του 2011. Κανένας εργαζόμενος χωρίς Συλλογική Σύμβαση. Τέρμα στις ατομικές Συμβάσεις.

· Αποκατάσταση των σταθερών εργασιακών σχέσεων. Κατάργηση των νόμων που προωθούν και ενισχύουν τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

· "Όχι" στην απελευθέρωση του ωραρίου. "Όχι" στην κατάργηση της Κυριακής αργίας.

· Πρακτική άσκηση των σπουδαστών με πλήρεις αποδοχές και εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

· Άμεσα, ουσιαστικά μέτρα προστασίας ανέργων και των οικογενειών τους.

· Πλήρης αποκατάσταση των απωλειών σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

· Ανακούφιση των οικογενειών μας από τα χαράτσια και τη φοροληστεία.

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2015, 12:00 – 18:00,

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου