Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

31 Μαρ 2015

Παρέμβαση Καραμανλή για τον φόρο στο λίπος

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό, μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά του για τον νέο φόρο και μιλούν για υπαναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την κοινή γραμμή «Μπαϊρακτάρη»
Ο Κώστας Καραμανλής, σπάει τη σιωπή του και πρωτοστατεί σε συμβολική διαμαρτυρία κατά της φορολόγησης των φαγητών με λιπαρά.

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής, με το σχέδιο της κυβέρνησης να «δαιμονοποιήσει» (όπως είπε χαρακτηριστικά σε στενούς συνεργάτες του) τις τροφές με λιπαρά, επιβάλλοντάς τους έξτρα φορολόγηση.
Ήδη, η πτέρυγα των Καραμανλικών στη Νέα Δημοκρατία, μιλάει για «καταπάτηση των κόκκινων γραμμών στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές», ενώ πολλά στελέχη, θέτουν το ερώτημα κατά πόσο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – και γνήσιος θεματοφύλακας του Καραμανλισμού – Προκόπης Παυλόπουλος θα υπογράψει τελικά ένα τέτοιο νομοθετικό «πραξικόπημα».
Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, η κίνηση της κυβέρνησης να προωθήσει τα «τρόφιμα Βαρουφάκη», δηλαδή τα υγιεινιστικά φαγητά που φιλοξενούσε το τραπέζι του ζεύγους Βαρουφάκη στη φωτογράφιση για το Paris Match, δηλώνει την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει τον υπουργό του, απέναντι σε όσους τον αμφισβητούν.
Εκτός όμως από τον πρώην πρωθυπουργό, δυσαρεστημένοι με τη φορολόγηση στα λεγόμενα «trash foods», φέρονται επίσης και οι καπνιστές μπάφου, καθώς χάνουν την εύκολη και φτηνή πρόσβαση σε πίτσες, πατατάκια και σοκολάτες – τροφές που συνήθως επιβάλλονται παραδοσιακά μετά τη χρήση.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου