Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

12 Ιαν 2014

Αποκλειστικό: Μετά τη λευκή έρχεται και η μαύρη εβδομάδα στα σχολεία!!

Μετά την μεγάλη επιτυχία και τον ενθουσιασμό με τον οποίο έγινε δεκτή η ιδέα της λευκής εβδομάδας για τα σχολεία όλης της χώρας, από τους χρήστες του διαδικτύου, υπάρχουν σκέψεις και για τη δημιουργία της «μαύρης εβδομάδας»!!


Τη συγκεκριμένη εβδομάδα τα σχολεία της χώρας θα λειτουργούν μόνο νύχτα (από 23:00 -05:00) προκειμένου οι μαθητές να εξοικειωθούν με τα  κλίματα των χωρών της Βόρειας Ευρώπης που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν μετά το πέρας των σπουδών τους, αφού η πολύ μεγάλη ανάπτυξη που είναι βέβαιο πως θα έχει έρθει, θα έχει μετατρέψει τη χώρα σε τεράστια εξαγωγική δύναμη!

Καλό βέβαια θα κάνει και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα κάνουν εξάσκηση ώστε τον ελεύθερο χρόνο τους και για χόμπι καθώς οι τεράστιοι μισθοί τους τους εξασφαλίζουν άνετη ζωή… θα μπορούν να ασκήσουν και το επάγγελμα του σερβιτόρου, του νυχτοφύλακα κλπ για να πλουτίσουν τις εμπειρίες τους αλλά και για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο απόλυσης!


Φήμες ότι οι δάσκαλοι μουσικής εκείνη την εβδομάδα θα διδάσκουν άσματα του στυλ: «Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά…, Μαύρη ζωή που κάνουμε…» κλπ ελέγχονται ως ανακριβείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου