Ιδιαίτερο βάρος στην
εμφιάλωση δίνει αυτό το διάστημα ο «κακός Π...» προκειμένου να πετύχει το
καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προϊόν του. Γνωστός λάτρης της τελειότητας,
δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Άλλωστε ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.
Το μυστικό παρασκευής της
ρακής του κρατείται επτασφράγιστο, καθώς και η τοποθεσία που ευδοκιμούν τα
δέντρα. Φημολογείται πως αγοράζει και τις γύρω εκτάσεις προκειμένου κανείς
άλλος ανταγωνιστής να μην μπορεί στο μέλλον να φυτέψει ώστε να δημιουργήσει
αντίστοιχης ποιότητας ρακή.
Η πληροφορία πως ο Νταλκάς
στα Χανιώτικα λέγεται Νταλγκάς δεν έχει ελεγχθεί ακόμη για την ορθότητά της…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου