Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

22 Φεβ 2013

Ρίχνει το βάρος στην εμφιάλωση


Ιδιαίτερο βάρος στην εμφιάλωση δίνει αυτό το διάστημα ο «κακός Π...» προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προϊόν του. Γνωστός λάτρης της τελειότητας, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Άλλωστε ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Το μυστικό παρασκευής της ρακής του κρατείται επτασφράγιστο, καθώς και η τοποθεσία που ευδοκιμούν τα δέντρα. Φημολογείται πως αγοράζει και τις γύρω εκτάσεις προκειμένου κανείς άλλος ανταγωνιστής να μην μπορεί στο μέλλον να φυτέψει ώστε να δημιουργήσει αντίστοιχης ποιότητας ρακή.



Η πληροφορία πως ο Νταλκάς στα Χανιώτικα λέγεται Νταλγκάς δεν έχει ελεγχθεί ακόμη για την ορθότητά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου