Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

14 Ιαν 2013

Τιμή και συγκίνηση για τη Φεβρωνία Αργυροπούλου - Διακουμή, στην Αρτάκη


Με μεγάλη συγκίνηση εχθές τιμήθηκε στο Δημαρχείο της Νέας Αρτάκη από το Σύλλογο Γυναικών η Κύζικος η κυρία Φεβρωνία Αργυροπούλου Διακουμή για την προσφορά της, στην διατήρηση του πολιτισμού, της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα χαιρετισμό από τους Χοροδιδασκάλους του συλλόγου κ. Στέφανο Λόλα και κ. Δημήτριο Καρβελά, αμέσως μετά η κ. Βάνα Κωνσταντινίδου διάβασε αποσπάσματα από τα βιβλία της κ. Φεβρωνίας.

Το χορευτικό του συλλόγου έδωσε μια ιδιαίτερη παρουσία στην εκδήλωση σε συνεργασία με την Παραδοσιακή Χορωδία του Καλλιτεχνικού Ωδείου Γυμνό Ευβοίας χορεύοντας και τραγουδώντας τραγούδια από τη Μ. Ασία.
Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμ. π.Μεθόδιος Φουντούλης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παπαβασιλείου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι καθώς και πλήθος κόσμου. 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ο γνωστός τραγουδοποιός με τη δική του παρουσία στην εκδήλωση τίμησε την κυρία Φεβρωνία Αργυροπούλου Διακουμή ο οποίος τον τιμά ιδιαίτερα που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και στην ομιλία του ανέφερε συγκεκριμένα ότι «είμαι σήμερα εδώ όχι γιατί γνωρίζω προσωπικά την κυρία Φεβρωνία αλλά γιατί είναι υποχρέωση μου να βρίσκομαι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που τιμούνται ανθρώπου με προσφορά στον τόπο μας». 
Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήσαμε την κυρία Φεβρωνία Αργυροπούλου Διακουμή η οποία με πολύ συγκίνηση μας ευχαρίστησε όλους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου