Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η τελετή βράβευσης στο Δημοτικό σχολείο Βαθέος Αυλίδας. Η κ Χαρίτου, σχολική σύμβουλος, εκπρόσωπος του κέντρου έρευνα για την διδασκαλία των ξένων γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απένειμε το πρώτο βραβείο στην Έκτη τάξη (σχ. έτους 2011-2012), για το σύνολο της παραγωγής στο πλαίσιο της συμμετοχής στο πρόγραμμα virtual e-class 2012. Στην τελετή παρευρέθηκαν και συνεχάρησαν τους μαθητές εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας, ο Διευθυντής Π.Ε. Εύβοιας κ. Γ. Συρίμης , οι Σχολικοί Σύμβουλοι, Π. Ορφανός, Δ. Μητάκος, Ε. Μπασαγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Χαλκίδας κ.Μιχάλης Τσομώκος, ο διοικητής της 204 ΜΓΑΠ κ. Σκουρολιάκος, η πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Π.Ε. κ. Ελένη Αϊδίνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Ρήγος και Φ. Σπανός, ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Βαθέος, ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Βαθέος οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων της Αυλίδας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Βαθέος κ. Μ. Μπαλαφούτης, τα προεδρεία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Στην επιστολή της η πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου για την διδασκαλία των ξένων γλωσσών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρει:
"Προς το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αυλίδας κ. Νικολακάκη
Θέμα: 1ο Βραβείο στη ΣΤ’ Δημοτικού
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η έκτη (ΣΤ’) δημοτικού του σχολείου σας, με εκπαιδευτικό Αγγλικής την κ. Θεολογίδου Πασχαλία, κέρδισε το 1ο Βραβείο για το προϊόν που εκπόνησε, έχοντας συνεργαστεί με την αντίστοιχη τάξη του Scoala cu clasele I-VIII NR.17 –Botosani στη Ρουμανία και την εκπαιδευτικό κ. Popa Loredana, με γλώσσα επικοινωνίας την Αγγλική.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου σας που εργάστηκαν με ζήλο και δημιουργικότητα, υπό την καθοδήγηση της αξιέπαινης εκπαιδευτικού κ. Θεολογίδου, και χρησιμοποίησαν αποτελεσματικά την Αγγλική, διαβάζοντας και γράφοντας κείμενα για τους μύθους και τα παραμύθια του τόπου τους. Η διαδικασία παραγωγής του ηλεκτρονικού βιβλίου που παρήγαγαν κάνοντας εκτεταμένη χρήση των ΤΠΕ και των κοινωνικών δικτύων, έδωσε την ευκαιρία –τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους μαθητές– να αναπτύξουν ένα πνεύμα συνεργασίας, φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου