Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

27 Απρ 2016

Ο Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών φιλοξενεί τους Echo Basement, Σάββατο, 7 Μαΐου

Echo Basement & Camel Anatomy

Σάββατο, 7 Μαΐου στις 8 μ.μ. - 11 μ.μ
Ο Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών φιλοξενεί τους Echo Basement από την Αθήνα, για την παρουσίαση της νέας τους δουλειάς "Placid" που κυκλοφορεί αυτόν το μήνα! Συμμετέχουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Camel Anatomy από Χαλκίδα!


Οι Echo Basement είναι μία post-indie, progressive-shoegaze μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα και συνθέτει δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε indie, psych και post-rock μουσική. Οι Echo Basement αποτελούν το επιστέγασμα μιας πορείας που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στα υπόγεια της Αθήνας, στα μπαρ και τις μουσικές της σκηνές. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση και αναγκαστικές παύσεις λόγω υποχρεώσεων, πήραν τον τελευταίο χρόνο την τελική τους μορφή, όνομα και ύφος! Η μουσική τους είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Μέσα στον Απρίλιο 2016 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ολοκληρωμένος δίσκος με τον τίτλο «Placid» από την «Fm Records» και είναι διαθέσιμος σε όλα τα μουσικά δισκοπωλεία σε cd και παγκοσμίως στα ηλεκτρονικά καταστήματα (Amazon, iTunes, Spotify κλπ). To «Placid» ηχογραφήθηκε μέσα στην φωτιά και λάβρα του Ιουλίου του 2015 στα ScaStudios με υπεύθυνο ηχοληψίας και παραγωγής τον Θοδωρή Ζεφκιλή, εν μέσω ξαφνικών capital controls, δημοψηφισμάτων και λοιπών αναταράξεων. Τα κομμάτια που το αποτελούν, ενώ αποτελούν δημιουργίες που συντέθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους διαμορφώνουν ένα συμπαγές αποτέλεσμα με αρκετά alternative, progressive και instrumental στοιχεία. To artwork επιμελήθηκε o Βαγγέλης Ζούγλος και το Ten To Ten Creative Studio και τη φωτογραφία ο Φώτης Μηλιώνης.

To συγκρότημα αποτελείται από τους: Χάρη Ραζάκο (φωνή, φλάουτο), Δημήτρη Τράκα (ηλεκτ. κιθάρα), Χρήστο Κρεμαστά (ηλεκτ. κιθάρα), Γιάννη Τσούτσα (μπάσο) και Άγγελο Γκιόκα (τύμπανα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου