Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

20 Απρ 2016

Ο Απόστολος Βαρδακώστας καταγγέλλει τις εκλογές της ΝΔ στην Εύβοια και ζητά την ακύρωσή τους

Ο Απόστολος Βαρδακώστας με ανοικτή επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ., κ.Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλλει τις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών στην Εύβοια και ζητά επανάληψή τους.

Ακολουθεί η επιστολή του.Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα όσα είχα επανειλημμένως επισημάνει σε συναντήσεις, που πραγματοποίησα στα γραφεία στη Συγγρού με τον Διευθυντή του γραφείου σας και τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος και αφορούν σε συγκεκριμένες και σοβαρές ενστάσεις, που είχα διατυπώσει εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 17ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ –Ευβοίας για την εγκυρότητα της διαδικασίας διεξαγωγής τους.
Μετά και τις δηλώσεις σας ότι: «αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς των εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του κόμματος και την απήχησή τους στους νέους» οφείλω να σάς ενημερώσω για τις ενέργειες εκείνων, που επιχείρησαν αυθαίρετα και παράτυπα να ελέγξουν τις κομματικές Οργανώσεις και να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών ΔΗΜΤΟ, ΝΟΔΕ και Συνεδρίου, καταγγέλλοντας ευθέως τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαμιμίκο Ανδρέα. 
Συγκεκριμένα, ο παραιτηθείς πλέον και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαμιμίκος Ανδρέας και ο κ. Λυσιγάκης Νικόλαος έκαναν αποδεκτές εκπρόθεσμες και ανυπόγραφες υποψηφιότητες με ημερομηνία κατάθεσης 28/3/2016 (η προθεσμία υποβολής έληγε στις 23/3/2016). Την ένσταση την οποία κατέθεσα στην ΚΕΦΕ απέρριψε ο κ. Παπαμιμίκος και οι συνεργάτες του.
Εν μία νυκτί συστάθηκε η ΔΗΜ.ΤΟ Σκύρου και η ΟΝΝΕΔ χωρίς να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη των μελών τους, προκειμένου να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψηφίους και να έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εκλογικού αποτελέσματος.
Ας απαντήσουν, άλλωστε, γιατί οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Σκύρου - και της ΟΝΝΕΔ έγιναν σε ιδιωτικό γραφείο στη Χαλκίδα, έχοντας αποκλείσει παράλληλα τη δυνατότητα να γίνουν εγγραφές νέων μελών, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι διαδικασίες ήταν αδιαφανείς, με αποκορύφωμα την εικόνα διάλυσης και απαξίωσης, που παρουσίασε η ιστορική νεολαία της παράταξης. 
Επιπροσθέτως, απέρριψαν εισήγησή μου να έχουν το δικαίωμα ψήφου οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μελών της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας αποκλειστικά και μόνον με την απόφασή τους το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη τα μέλη της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ. 
Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή ο κ. Ποδάρας Πέτρος μετά τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, την ακύρωση και επανάληψη των εκλογών!

 Με εκτίμηση
 Απόστολος Βαρδακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου