Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

20 Απρ 2016

Ο Μητροπολίτης Πτολεμαϊδος, κ.Εμμανουήλ, στη Χαλκίδα κατά τη Μ.Εβδομάδα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, θα ευρίσκεται παρεπιδημών στην Ιερά μας Μητρόπολη, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος και θα χοροστατήσει, συν Θεώ, στους κάτωθι Ιερούς Ναούς:

· Την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
· Τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στον Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος Νέας Λαμψάκου, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
· Τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
· Τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδος, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
· Τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 το απόγευμα, στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών.
· Την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Ψαχνών, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς των Ψαχνών και την συγκέντρωση των Επιταφίων στην Κεντρική Πλατεία της Πόλεως.
· Το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου 2016 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Ι. Ν. Ευβοέων Αγίων Χαλκίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου